Friday, 1 February 2013

Hi semua...

Sy dah create new blog... Try LunaBulanEllaAziz@blogspot.com. Tq pd sesiapa yg berminat dgn karya sy n thanks baby mio for you comments hepi sgt!!! Huhu

3 comments:

  1. hai, nak tanya...kenapa blog awak yg lunabulanellaaziz.blogspot.com tu tak bleh bukak? blogger ckp blog not found. sy nk tuah. hehehe. nooraihas.

    ReplyDelete
  2. salam.saya pun minat dengan TUAH KIKI.bila nak sambung balik atau akan keluar hardcopy ke ? i will be the first to buy your novel !!!!

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete